Új Világ,
változatlan elkötelezettség

Kutassa a piacokat bizalommal

Maradjunkjózanok, és
vegyük észre a lehetőségeket.

Vadoatúj helyzeben vagyunk. A koronavírus olyan sokkhullámokat gerjesztett, melyek szakmai és személyes életünkben egyaránt érezhetők. Amikor egy hosszabb kilábalási periódusra készülünk, fontos, hogy józanok maradjunk, és előre tekintsünk, miközben a lehetőségeket se hagyjuk figyelmen kívül.

A piacok rövid távon volatilisak lehetnek, de inkább a türelmes befektetőknek kedveznek, akik a hosszú távú növekedést keresik. Amennyire a jelenlegi helyzet a piacoknak torzulásokat okoz, az ugyanannyira lehetőségeket is teremt. Gondolunk csak a tudományos kutatások, a telemedicina, és a digitális életstílusunk felgyorsulására.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek eligazodni a befektetési világ változásai közepette. Vegyünk részt közösen ezen az utazáson!

Fektessen be továbbra is!

Emelkedjen felül a zűrzavaron, és aknázza ki a lehetőségeket! Fektessen be hosszú távon, és igyekezzen a pánikot elkerülni!

Ne méricskélje a piac idejét!

A piaci kilábalás a saját időlogikáját követi. Ha korlátozni akarja a rövid távú veszteségeket, kimaradhat a piaci kilábalás potenciáljából.

Diverzifikáljon!

Miért kell diverzifikálni? Mert a nyertesek változnak. Ha üldözzük őket, annak megvannak a maga kockázatai. Azonban az eszközallokációnak megvan az a potenciálja, hogy csökkenti a violatilitást, és következetes hosszú távú hozamokat produkál.

Most van iit a cselekvés ideje.

Az egészségügyi, gazdasági, politikai és társadalmi feszültségek továbbra is aggasztanak mindenkit. Most az számít, hogy odafigyeljünk, és észrevegyük a lehetőségeket. A választható stratégiák közé tartozik, hogy defenzívek vagyunk, és diverzifikált portfóliót építünk a piaci fluktuációk kivédésére, vagy lehetünk derűlátóbbak is, amikor megragadjuk a kínálkozó piaci lehetőségeket.

Óvja befektetéseit!

Hozzon létre defenzív portfóliót!

Bár a piaci volatilitás nagy felfordulást okozhat, Önnek még sok lehetőség áll rendelkezésére portfóliója védelmére. A defenzív megközelítések segíthetnek a zuhanó piacok hatásának kiküszöbölésében, és eközben megragadhatjuk a befektetés által létrejött növekedési potenciálokat.

Két megközelítés a befektetőknek

Diverzifikáljon!

Diverzifikáljon!

 • Ha tőkéjét újraallokálja, és eszközök szélesebb tárházába fektet be, portfóliója kevésbé lesz kitett a potenciális kockázatoknak.

 • Keresse az igazán diverzifikált befektetéseket, mint pl. a hedgelt stratégiákat, hogy volatilis időkben ezekkel védhesse meg portfólióját.

További részletek

Tartalék

Tartalék

 • A befektetésektől származó rendszeres jövedelem pajzsként szolgálhat a befektetőknek, ha a piacok esnek.

 • Keresse a jövedelmi lehetőségeket a fix lejáratú alapokkal.

Alkalmazkodjon, és ragadja meg a lehetőségeket!

Keresse a lehetőségeket és alkalmazkodjon!

A piaci volatilitásban lehetőségek adódnak. Ezért kell megtartani a befektetéseket. Alkalmazkodjon befektetési stratégiájával, és ragadja meg a piaci lehetőségeket akkor, amikor azok adódnak.

Két téma, amely a jövőbeni teljesítményt növelheti.

Technológia

Technológia

 • A technológia mind a világgazdaságot, mint pedig napi életünket uralja.

 • A következő nagy technológiai lehetőséget a digitális átalakulás és az ahhoz kapcsolódó részlémák adják, mint pl. a mesterséges intelligencia, a felhő alapú informatika, és az e-kereskedelem.

 • A digitális átalakulási eszközök elterjedését felgyorsította a koronavírus okozta válság.

 • Azok a cégek lesznek az élen a válságot követően, melyek a digitális átalakulásnak is élenjárói.

További részletek

Feltörekvő piacok

Feltörekvő piacok

 • A technológia, a demográfia és a regionális együttműködések a feltörekvő piacokat egy globális erőközponttá alakították.

 • A múltban a válságok általában nagyobb innovációt ösztönöztek, melynek eredményeképpen felgyorsult a digitalizáció, az e-tanulás, és az egészségügy trendjei, és ezek mindegyike valószínűleg a növekedés erőteljes forrásává válhat.

 • Miközben a kínai gazdasági adatok valószínűleg egy ideig még gyengék maradnak, az ország erős kormányzása és határozott politikai vezetése viszonylagos rugalmassághoz vezetett.

 • Azok a régóta vitatott témák, mint pl. az urbanizáció és a fogyasztás növekedése, melyek évtizedek óta ösztönzik a növekedést, továbbra is fennmaradnak a feltörekvő piacokon.

További részletek