KOCKÁZATKEZELÉS

Az ügyfelek tőkéjének kezelőiként a portfólióimenedzserek fegyelmezetten azon dolgoznak, hogy a stratégiájuk legjobb befektetési lehetőségeit tárják fel. Az eszközosztálytól, célkitűzéstől, vagy stratégiától függetlenül minden befektetési folyamat elengedhetetlen része a Franklin Templeton Befektetési Kockázatkezelési Csoportjával való együttműködés. Ez a csoport eszközosztályok és stratégiák szerint válogatott kockázatkezelési szakemberekből áll.

INTEGRÁLT

PORTFÓLIÓKEZELÉSSEL KEZDŐDIK

Az erős kockázatkezelés a portfólió-kezelési csoport kutatási folyamatával, és a piacok és az aktív kockázatok felmérésével kezdődik.

FÜGGETLEN

FÜGGETLEN KOCKÁZATKEZELÉSI CSOPORT ERŐSÍTI

A Befektetési Kockázatkezelési Csoport közvetlenül a vezérigazgatónak felelős és sokféle részvényes érdekeit szolgálja.

BETEKINTÉST NYÚJT

KIVITELEZHETŐ ÖTLETEKET GYŰJT

Nincs olyan egyedülálló intézkedés, vagy módszertan, amely kideríthetné az „igazságot” a kockázatról. Ehhez elemzések sorára, a felügyeleti protokoll betartására és párbeszédre van szükség.

FOLYAMATOS ÉS DINAMIKUS VÁLASZ

MÓDSZERÜNK

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a befektetési kockázatok hajtóerői jobban átláthatóvá váljanak stratégiánkban, és gondoskodunk arról, hogy ezek befektetési csoportjaink elveivel és ügyfeleink elvárásaival összhangban legyenek. A befektetési kockázatkezelést független, tapasztalt és erre specializált csoporttal végezzük.

Független

A megfelelő objektivitás biztosítása érdekében a Befektetési Kockázatkezelési Csoportnak nincs közvetlen kapcsolata a portfóliómenedzsmenttel, hanem közvetlenül a Franklin Templeton elnökének és vezérigazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Tapasztalt

20+ szenior kockázati tanácsadó, akik mindannyian átlag 10+ év tapasztalattal rendelkeznek, és gyakran együttműködnek az általuk támogatott befektetés-kezelési csoporttal. Világszerte további 75+ kockázatelemzőnk van.

Specializálva

Stratégia és eszközosztály szerint és eszközosztályok között.

KIVITELEZHETŐ ÖTLETEKET GYŰJT

Nincs olyan egyedülálló intézkedés, vagy módszertan, amely kideríthetné az „igazságot” a kockázatról. Ehhez elemzések sorára, a felügyeleti protokoll betartására és párbeszédre van szükség. Befektetési Kockázatkezelési Csoportunk a következő szolgáltatásokat kínálja:

ELEMZÉS

Kiváló minőségű adatok és szigorú módszertan használata, releváns elemzési módszerek alkalmazása, beleértve ebbe a teljesítményatribúciót, a súlyozásokat és kitettségeket, és ex-ante kockázatot.

ÁTTEKINTÉS

Releváns kockázatok figyelése, azonosítása és kiterjesztése a stratégiai irányelveknek, cégpolitikáknak és iparági standardoknak megfelelően.

TANÁCSADÁS

Megbízható tanácsadókként tevékenykedünk úgy, hogy független befektetési kockázatfelmérést végzünk, és a portfóliómenedzserek munkáját segítjük.