Alternatíva

Módszerünk

Az alternatív eszközosztályokba irányuló prudens és kockázatkezelő befektetések különleges tudást és szakértelmet igényelnek, és ezeket sok év különféle piaci ciklusai idején sikerült felhalmoznunk. Alternatív üzletágunk 1984-es indulása óta elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a legkiválóbb minőségű alternatív befektetési megoldásokkal lássuk el ügyfeleinket.

Az ügyfeleinknek átadott érték a következőket jelenti:

A SZAKOSODOTT TAPASZTALATOKBÓL INNOVATÍV GONDOLKODÁS

Az alternatív csoporton belül minden portfóliócsoport olyan szakemberekből áll, akik szakterületük vezető specialistái, és ezen kívül élvezik a Franklin Templeton globális operatív platformjának támogatását is.

AZ ALTERNATÍV BEFEKTETÉSEK SZIGORÚ MEGKÖZELÍTÉSE

Úgy véljük, hogy kutatás-alapú globális perspektívánk és az aktív kockázatkezelésre való odafigyelésünk tovább fokozhatják az alternatív befektetések potenciális portfólióelőnyeit.

EGÉSZSÉGES KOCKÁZATKEZELÉS

Csoportjaink gyakorlata kiegészül cégünk központi kockázatkezelési programjával, és ezáltal javul a kockázatok áttekinthetősége. Így érjük el, hogy a kívánt hozamprofilok a lehető leghatékonyabb módon valósuljanak meg.

Alternatív alapok

Befektetési csoportok

Széles körű befektetési lehetőségeket kínálunk a hedge stratégiák, eszközök, valamint a magántőke és adósság körében. Sokoldalú struktúránk segítségével továbbra is számos befektetési szakértő tevékenységére koncentrálunk, hogy ügyfeleinknek alternatív lehetőségek gazdag választékát kínálhassuk.