Befektetési alap kínálatunk

Részvénykínálatunk'

Aktívan kezelt, elemzéseken alapuló részvény stratégiáink a kockázat/hozam szempontjából a különféle stílusokon, piaci kapitalizáción és földrajzi kitettségen keresztül ívelnek. Rég bevált befektetési filozófiát és -megközelítést alklalmazunk, amely kiküszöböli a rövid-távú trendeket és a hosszú-távú hozamokra koncentrál.

Kötvénykínálatunk'

A befektetőink számára aktívan kezelt kötvény stratégiák széles körét ajánljuk, melyek figyelembe veszik, de nem tartják meghatározónak a benchmarkot a portfóliók összeállításakor és így elégítik ki az ügyfelek szerteágazó igényeit. Úgy gondoljuk, hogy a hangsúly a független elemzésen alapul, mely lehetővé teszi a számunkra, hogy a hosszú-távú piaci egyensúlytalanságokat kihasználják.

Alternatív kínálatunk'

A befektetők számára széles körű lehetőségeket kínálunk a multi-butik struktúránkon keresztül. Arra koncentrálunk, hogy új, egymástól független forrásokat keressünk a hozam elérése céljából, konzervatív, kockázati megközelítésű folyamatot követve.

Multi eszköz kínálatunk'

A vegyes eszközosztályú stratégiáink széles körű befektetési lehetőségeket tárnak fel, stílus, szektor és régiók tekintetében és nagyobb diverzifikációt céloznak meg, hogy elősegítsék az esetenkénti sokkok tompítását, amelyek egy önálló eszközosztályba való befektetésnél jelentkeznek.